Кандидат за общински съветник

инж. д-р Константин Павлов (Комитата)

Преференция №120. Кандидат за районен кмет и за общински съветник
66

Биография

Роден съм през 1969 г. Oт 1973 г. съм жител на „Лозенец“. Започнах образованието си в 21-во училище на ул. „Люботрън“, след което постъпих в Английската гимназия (Първа английска гимназия), която завърших през 1988 г.

По образование съм магистър-инженер по радио и телевизия от Техническия университет в София и доктор по социология от Софийския университет “Св. Климент Охридски”.

Владея четири езика на добро ниво – английски, руски, чешки и италиански. Участвал съм в създаването на някои от най-влиятелните интернет проекти в България като пощата abv.bg и информационния сайт vesti.bg.

В продължение на няколко години съм заемал управленски позиции като съм управлявал екипи до 40 човека.

Дълго време поддържах един от най-популярните блогове на политическа тематика в България, откъдето съм познат с прякора си Комитата. Водил съм предаване по Re:TV и съм автор на множество публикации в медиите – в ClubZ, „Дневник“, Offnews, „Терминал 3“ и в много други.

През 2012 г. бях удостоен, заедно с колегата си Асен Генов, с Голямата награда „Валя Крушкина – журналистика за хората“ за проекта „Бойкометър“.

Участвал съм като докторант и изследовател в няколко социологически изследвания, със специален акцент върху медийните анализи – анализирам пропагандата в онлайн медиите в България и в Северна Македония.

Хоноруван преподавател съм във Философския факултет на Софийския университет в катедрите „Европеистика“ и „Социология“.

Медиатека

Документи

Няма публикации.